Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Almanya’dan iş fırsatları sunan isteyim.com nedir, işteyim.com güvenilir mi?

Almanya’nın Türkçe iş arama sitesi isteyim.com nedir, isteyim.com göçe nasıl olanak sağlıyor, işteyim.com güvenilir mi, Almanya’dan hangi sektörler isteyim.com aracılığı ile Türkiye’den personel arıyor? Türkiye’den personel arayan şirketlerle Almanya’ya iş bularak göç etmek isteyen insanları buluşturan isteyim.com, her gün güncellenen iş ilanları sayfalarında yeni kariyer fırsatları sunuyor.isteyim.com, dünyanın her yerinden yapılabilen iş başvuruları ile iş […]

Almanya’nın Türkçe iş arama sitesi isteyim.com nedir, isteyim.com göçe nasıl olanak sağlıyor, işteyim.com güvenilir mi, Almanya’dan hangi sektörler isteyim.com aracılığı ile Türkiye’den personel arıyor?

Türkiye’den personel arayan şirketlerle Almanya’ya iş bularak göç etmek isteyen insanları buluşturan isteyim.com, her gün güncellenen iş ilanları sayfalarında yeni kariyer fırsatları sunuyor.
isteyim.com, dünyanın her yerinden yapılabilen iş başvuruları ile iş sözleşmesi imzalayarak; insanları Almanya’da çalışma hayatına başlatan, göç ettiren bir sistem. Almanya’da kariyer hedefi olanları doğru ilanlara ulaştıran, mülakatların yapılmasını sağlayan, gerçek işverenlerin bulunduğu, iş sözleşmesi için olanak sunan isteyim.com taşıdığı tüm bu özelliklerle kariyer siteleri arasında benzersiz durumda. Sektör ayrımı yapmadan Almanya’dan iş ilanlarının yayınlandığı isteyim.com’da iş ilanları sadece Türkçe dilinde yayınlanır.

işteyim.com güvenilir mi?
işteyim.com sitesinin en önemli özelliklerinden biri de gerçek işverenlerin web sitesinde bulunmasıdır. işteyim.com güvenilir mi, gerçek işverenler bu siteden personel arıyor mu gibi bir soruya isteyim.official Instagram hesabındaki gerçek işveren röportajları yanıt olarak gösterilebilir.

Alman işverenler isteyim.com aracılığı ile personel arıyor
Örneğin, Almanya’da banyo mobilyaları üreticisi Mirare GmbH Genel Müdürü Michael Scheja isteyim.official Instagram hesabında isteyim.com aracılığı ile firmalarına Türkiye’den personel alacaklarını duyurdu.

işteyim.com güverilir mi, sorusuna Almanya’nın köklü ailelerinden birine mensup ve kendi alanında dev bir firma olan Stefan Höckmann röportajı ile de yanıt verilebilir. Höckmann kendisiyle yapılan son röportajında Türkiye’den Almanya’ya gelmek isteyenlere isteyim.com’u tavsiye etti.

Almanya’da profesyonel temizlik şirketi Clean and Fresh’in sahibi Alara Kaya da isteyim.com iş arama sitesi aracılığıyla kendilerinin de Türkiye’den personel aradıkları bilgisini duyurdu.

Almanya’nın Türkiye’den gelecek personele ihtiyacı var
Almanya Federal Parlamento üyesi, eski içişleri ve tarım bakanı Hans-Peter Friedrich, isteyim.com’la ilgili açıklamalarda bulundu.Türkiye’den Almanya’ya göç etmek isteyenlerle ilgili açıklama yapan Friedrich, Almanya’nın Türkiye’den göçe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğunu söyledi. Friedrich verdiği demeçte, “Almanya’ya göç etmek istiyorsanız isteyim.com’a üye olun” dedi.

İlk sözleşmeler 1 ay bile geçmeden alındı
işteyim.com güvenilir mi, isteyim.com’la nasıl iş bulunur sorularına cevap olarak sitenin açılışının üzerinden 1 ay bile geçmeden 60 kişinin iş sözleşmesi almasına olanak sağlaması da örnek olarak gösterilebilir.

işteyim.com şikayet konularında donanımlı
Sistemde özgeçmişlerini yükleyen kullanıcılarla doğru işverenlerin eşleştiği, adayların iş sözleşmeleri ile göç etmesine olanak sağlayan isteyim.com şikayet konusunda da oldukça hassas özelliklerle donatılmış durumda. Teknik destek almak ya da sitenin kullanımı ile ilgili bir sorunla karşılaşan kullanıcılar taleplerini haftanın her günü diledikleri zaman destek isteyim.com adresine e-posta göndererek yardım alabiliyor.

isteyim.com şikayet konularında hassas
Uluslararası kullanıcı desteği bulunmaması konusu açılışının ardından işteyim.com şikayet olarak aldığı geri bildirimlerin en başında geldi. Geri bildirimler sonrası yapılan entegrasyon çalışmaları sonucu isteyim.com şikayet olarak aldığı bu konuyu sisteme uluslararası kullanıcı desteği alarak çözüme kavuşturdu.

Farklı ülkelerden gelen yoğun üyelik istekleri işteyim.com şikayet konusu oldu
Yapılan entegrasyon çalışmaları sonucunda Türkiye dışında, dünyanın farklı ülkelerinde ikamet eden kişiler de isteyim.com üyesi olabilmeye başladılar. Dünya çapında kazandırılan bu özellik sayesinde isteyim.com şikayet konusunda hassas bir iş arama sitesi olduğunu kanıtlamış oldu. Yapılan bu yenilik sonrası isteyim.com üyeleri sisteme kaydettiği iletişim bilgilerini yaşadığı ülkeye göre yeniden güncelleme şansı kazandı. Bu entegrasyon çalışmaları sayesinde isteyim.com sitesine Türkiye’nin dışından farklı ülkelerden gelen kullanıcılar üyeliklerini gerçekleştirmeye başladı.

Meslek ve bölüm adları güncelleniyor
Üyelerden gelen isteyim.com şikayet konularına göre yapılan entegrasyon çalışmaları kapsamında okul, bölüm ve meslek adları listelerinde de oldukça kapsamlı bir güncelleme yapıldı. Bu sayede üyeler bitirdikleri okulları ve bölümleri listede bulmakta zorlanmadan ve meslek ismini sorunsuz seçebiliyor. Bölüm ve meslek adları, ünvan gibi güncellemeler düzenli yapılıyor.

işteyim.com şikayet olarak aldığı konuların başında iş başvurularının sonuçlanmasına yönelik sorular da sıkça yer alıyor. İş başvurularının bir an önce sonuçlanmasını isteyen, kariyerine yön vermek için sabırsızlanan üyeler haklı olarak bu konuda isteyim.com şikayet e-postası oluşturuyor.
Üyelerimizin yeni iş bulma ve göç etme konusundaki heyecanını çok iyi anlamamıza rağmen başvuru süreçlerinin sonlanmasında birden fazla faktörün etkili olduğunu bilmek gerekiyor. İşin ve mesleğin yapısı, başvurulan pozisyonun kritikliği, üyelerin sunduğu evrakların sayısı ve durumu ile işveren tarafındaki şirketlerin işe alım politikaları başvuru süreçlerini doğrudan etkiliyor.

Bu içerik sizin için faydalı mıydı?
EvetHayır
Özgeçmişini oluştur, Alman firmalara başvur

Yüzlerce ilan arasından hayalindeki işe başvur. Almanya’ya gidiş işlemlerini biz halledelim.

İlgili içerikler